Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πολύτιμα και απολύτως απαραίτητα

Ekaterina: Kολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Fine Gems Stavros Papadopoulos. Δεξί χέρι, από αριστερά προς τα δεξιά: Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Pogonatos Jewellery. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Ξανθόπουλος. Από πάνω προς τα κάτω: Βραχιόλι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Τραμπακόπουλος. Ριβιέρα από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Pogonatos Jewellery. Ρολόι από λευκόχρυσο με διαμάντια, από τη σειρά «Magic Hours», Piaget, Richemont Hellas. Αριστερό χέρι, από αριστερά προς τα δεξιά: Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό με μπριγιάν, Κατραμόπουλος. Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό με μπριγιάν, Imanoglou.

Guy: Σταυροί από ροζ χρυσό με μαύρη essenza και μπριγιάν, Gavello.

Ekaterina: Στο λαιμό, από πάνω προς τα κάτω: Κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Venetia Vildiridis. Κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, από τη συλλογή «Happy Spirit», Chopard, Chopard Boutique. Aριστερό χέρι: Βραχιόλια από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Serkos. Μανσέτα από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Πατσέας. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν και όνυχα,Venetia Vildiridis. Δεξί χέρι: Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Κατραμόπουλος. Δαχτυλίδι από ασήμι, cable statement, με ημιπολύτιμη πέτρα, Armadoro.



Guy: Μενταγιόν από λευκόχρυσο με μαύρα μπριγιάν και ροζ χρυσό,Venetia Vildiridis. Αυτόματος χρονογράφος από ατσάλι με λουράκι από δέρμα κροκοδείλου, μοντέλο «Royal Eagle Chronographe», Vacheron Constantine, Παλατζιάν. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μαύρα μπριγιάν και σμαράγδια, Gavello.
        
Ekaterina: Τσόκερ και σκουλαρίκια από χρυσό με μπριγιάν και ρουμπίνια, D/A Anagnostopoulos. Δεξί χέρι: Βραχιόλι από χρυσό με μπριγιάν και ρουμπίνια, Πατσέας. Βραχιόλι από χρυσό και δαχτυλίδι από χρυσό με μπριγιάν, Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique. Αριστερό χέρι: Βραχιόλι από ροζ χρυσό με μπριγιάν, Pogonatos Jewellery. Από αριστερά προς τα δεξιά: Δαχτυλίδι από χρυσό με διαμάντια, τουρμαλίνες, αμέθυστο, aquamarine και citrine, από τη σειρά «Quatre epieces», Christian Dior, Dior Boutique. Δαχτυλίδι από χρυσό με μπριγιάν και ρουμπίνια, Πατσέας.

Guy: Αλυσίδα από λευκόχρυσο με διαμάντια και κονιάκ μπριγιάν, Serkos. Μενταγιόν από χρυσό, Lalaounis. Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό με μαύρη essenza και μπριγιάν, Gavello.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου