Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Άρωμα με υπογραφή

Προορισμένο να γίνει κλασικό σύμβολο, το νέο άρωμα Gucci by Gucci αντιπροσωπεύει μια παράδοση 85 ετών καλλιτεχνίας και πολυτέλειας, προσθέτοντας το ύφος του νεωτερισμού, του αισθησιασμού και της δύναμης της σχεδιάστριας Frida Giannini.

Απευθύνεται σε γυναίκες ισχυρές και αισθησιακές ταυτόχρονα, που καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για επιτυχία αλλά και από την καταφανή θηλυκότητά τους. Η σύνθεσή του πλούσια και εκφραστική, με το πατσουλί ως νότα βάσης να κάνει εντυπωσιακή είσοδο και τις νότες κορυφής να αναδίδονται με ένα εξωτικό μείγμα γκουάβας και αχλαδιού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία του. Οι νότες καρδιάς προσθέτουν πλούσια, αισθησιακή θηλυκότητα, με το άνθος Tahitian Tiare να προκαλεί συνειρμούς από κρεμώδη αίσθηση σε μια αντισυμβατική ευωδία.


Τέλος, οι νότες musk και το μέλι ολοκληρώνουν το μαγευτικό άρωμα. Η συσκευασία, εμπνευσμένη τόσο από την ιστορία του οίκου όσο και από τη νέα θηλυκή διάσταση, σχεδιάστηκε με σκοπό να συγκεντρώσει το αληθινό πνεύμα της παράδοσης Gucci, ακτινοβολώντας ταυτόχρονα έναν αισθησιακό και θερμό νεωτερισμό. Το παλαιικό, πολύπλευρο καφετί γυαλί εκσυγχρονίζεται με τις ισχυρές γραμμές και τη λεία μορφή του, ενώ το χρυσό περιδέραιο που το στολίζει συμβολίζει τη θηλυκότητα και την αληθινή γυναίκα Gucci.